Si voleu col.laborar en millorar la informació que oferim en el blog de l'equip, hi trobeu errors, teniu fotos interessants per publicar, etc.. si us plau envieu-ho tot a jcampst@gmail.com

Dissabte 20 de Setembre de 2008

dilluns, 27 d’abril del 2009

Lliga FCF - 2a Volta - Jornada 25

Can Rull R.T. “C” 3 – Cercle Sabadellès 1856 4

Partit disputat a les instal·lacions Municipal de Can Rull el dissabte 25 d’abril a les 11 hores en un camp de sorra una mica irregular i la pilota molt dura segons els jugadors.
La convocatoria, una mica curta, per cert, estava formada per els següents jugadors: Albert Romero, Joan Argemí, Pau Ferran, Pau Aran, Jordi Mayoral, Alex Frexes, Albert Raluy, Xavi Torres i Oriol Quero, les baixes eren: Jordi Grau, Marc Asturgó i Lluís Gimenez. Joel Cosp per lesió i Max Camps per estar convocat amb el “A”.
En principi no tenia de ser un partit difícil ja que el Can Rull havia guanyat cap partit a casa i en la seva visita al nostre camp n’havíem aconseguit un bon resultat, però des de el primer minut i vista l’empanada general, el terreny de joc i el rival ja es va intuir que la cosa es complicaria.
L’equip de sortida estava format per els següents jugadors: Albert Romero a la porteria. Mig del camp per Albert Raluy, Oriol Quero i Pau Aran i Pau Ferran i Alex Frexes en defensa, en el típic 2-3-1 utilitzat per en Domi.
Durant els primers minuts joc de tanteig entre el dos equips sense cap oportunitat clara. En el minut 10 l’equip local fa un molt bon xut des de molt lluny que entre a la porteria per sobre d’en Albert que no pot fer res per aturar la pilota, 1-0.
Al cap de 3 minuts i amb la pajara normal que tenim sempre que comencem perdent, l’equip local fa una bona jugada amb una passada a l’espai per que un jugador lliure de marca aconsegueixi fer pujar el segon gol al marcador, 2-0.
Fins el minut 23 no hi ha cap altre jugada de mèrit per cap dels dos equips, que únicament fan joc al mig del camp i passades sense criteri, es a dir, l’equip local ha arribat dues vegades a la nostre porteria i ens ha fet 2 gols. En el minut 24 es produeix una jugada important per el Cercle, el porter local en una sortida, agafa la pilota amb les mans fora de l’àrea i l’àrbitre ho veu i assenyala el lliure indirecte a la frontal, la responsabilitat de l’execució l’agafa la dupla Quero-Raluy, el primer la toca suaument i n’Albert connecta un fort xut que acaba dins la porteria fent pujar el 2-1 al marcador i dedicant-lo com no a la seva nova germana, espectadora del partit.
Finalitza la primer part amb aquests resultat amb de moment un partit molt gris per part de tots dos equips.
La segona part comença amb el següent equip de sortida: L’Albert segueix a la porteria, Jordi Mayoral i Pau Aran en defensa, Joan, Quero i Alex al mig del camp i en Xavi en punta.
Ja en el minut 2 (amb un Cercle que sembla mes despert desprès de les bones instruccions del nostre entrenador a la mitja part) i fruit d’una jugada col·lectiva en Alex fa una passada a la frontal per en Quero que l’aprofita amb un bon xut on el porter local no por fer res, fent pujar l’empat al marcador, 2-2.
En el minut 6 es l’equip local que reacciona, i amb una bona carrera per la banda aconsegueix fer arribar a un jugador a la nostre porteria i en Albert, batut en aquesta ocasió no pot fer res per aturar el xut, 3-2.
En el minut 15 una bona jugada d’en Pau Aran que arriba fins a la ratlla de fons i treu una bona centrada que en Xavi molt ben col·locat a la frontal remata a gol, 3-3.
I en l’últim minut del partit el Cercle treu forces d’allà on ja no n’hi havia i fent una pressió dins l’àrea local fa que el porter rebutgi incorrectament un bon centre, la pilota cau a peus d’en Quero (que últimament esta en ratxa) de bon xut aconsegueix fer pujar el gol de la victòria al marcador, 3-4.
Finalitza el partit amb una merescuda victòria per el Cercle.
Es el penúltim partit de lliga i la cosa ja dona per començar a fer números de la temporada, aquí va el primer, que confirma la progressió del nostre equip:
Si en la primera volta tinguéssim els mateixos resultats que en la segona a hores d’ara i a falta d’un partit estaríem classificats en 5a posició empats darrera els clars dominadors del nostre grup. Seguirem fent estadístiques, progressions i càbales però de moment a pensar en el últim partit de la lliga, el partit del “Pont”.