Si voleu col.laborar en millorar la informació que oferim en el blog de l'equip, hi trobeu errors, teniu fotos interessants per publicar, etc.. si us plau envieu-ho tot a jcampst@gmail.com

Dissabte 20 de Setembre de 2008

dilluns, 27 d’abril del 2009

Lliga Escolar - 2a Lliga - Jornada 13

Cercle Sabadellès 1856 3 - Col. Tecnos 3

Partit disputat a les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856 el dissabte 25 d’abril a les nou del matí.
La convocatòria de l’equip “C” estava formada per els següents jugadors:
Ignasi Pujades, Victor Baranera, Pol Farrés, Alex Frexes, Max Camps, Pau Aran, Pau Ferran, Lluis Gimenez, Joan Argemi, Albert Romero, Joan Llargués, Jordi Mayoral i Xavi Torres.
L’equip de sortida va ser el següent: Albert Romero a la porteria. En defensa Tati, Pau Ferran i Jordi Mayoral i en primera línea Pau Aran, Xavi Torres i Nitus, en un clar 3-3, molt utilitzat per el nostre entrenador en Paco. Com a capità actua en Max.
Comença el partit i des de el principi ja es veu que en l’equip visitant i tenim algun que altre infiltrat d’altres categories, però aquests fet, de moment no descentra al nostre equip que se’l veu molt ben plantat al camp.
En el minut 5 i fruit de una jugada col·lectiva el Cercle va pujar el primer gol al marcador, aquests cop es en Xavi Torres de fa un bon xut on el porter visitant no pot fer res, 1-0.
En el minut 10 la nostre defensa no sap com treure una pilota rebutjada per el nostre porter i la deixa morta dins l’àrea, cosa que aprofita l’equip visitant per fer l’empat, 1-1.
Finalitzat la primera part amb aquests resultat, no hi ha gaires oportunitats per cap dels dos equips, els porters únicament tenen la feina de recollir els xuts que han anat fora de les seves porteries.
Comença la segona part amb les mateixes característiques que la primera, però en el minut 7 l’equip visitant fa una bona internada per la banda i treu un bon centre cap al punt de penal on un jugador sol remata al fons de la xarxa, 1-2.
Al cap d’un minut el Cercle reacciona i en Víctor li deixa una bona pilota a en Max que des de força lluny i amb una mica de rosca aconsegueix l’empat per el Cercle 2-2.
En el minut 10 d’aquesta segona part el jugador nº10 de l’equip visitant, per cert un dels que destaca, roba una pilota al mig del camp i avança fins la porteria per aconseguir el 2-3.
Quant semblava que el partit finalitzaria amb aquests resultat, en el minut 25, en Víctor reb una falta dins l’àrea en el moment que es disposava a rematar a la porteria, l’àrbitre assenyala la pena màxima que en Pau Aran executa amb gran precisió per aconseguir l’empat definitiu del partit.
Molt bon partit del “C” que contra un rival que el guanyava de molt en volum, altura i edat, ha aconseguit posar-hi futbol per el mig per anivellar aquestes carències.
Finalitza amb aquests partit les jornades regulars de l’equip “C” ja que la propera setmana es de descans i es la última jornada d’aquesta segona lliga.