Si voleu col.laborar en millorar la informació que oferim en el blog de l'equip, hi trobeu errors, teniu fotos interessants per publicar, etc.. si us plau envieu-ho tot a jcampst@gmail.com

Dissabte 20 de Setembre de 2008

dilluns, 4 de maig del 2009

Lliga FCF - 2a Volta - Jornada 26

Cercle Sabadellès 1856 3 - Roureda VFD "A" 4

Darrer partit de lliga disputat a les instal.lacions del Cercle Sabadelles 1856 el dissabte 2 de maig a les 10 hores en mig del pont del dia del treball cosa que va complicar la convocatoria, que estava formada per els següents jugadors:
Albert Romero, Max Camps, Joel Cosp, Jordi Mayoral, Pau Ferran, Joan Argemí, Xavi Torres i Alex Frexes.
L’equip de sortida era el següent: Albert a la porteria, Pau i Jordi en defensa, mig del camp per Max, Alex i Joel i en Xavi com a davanter.

La primera part comença amb oportunitats per els dos equips i ja es veu que serà un partit amb gols i que el Cercle te un rival complicat al davant, únicament veient la estatura i volum dels seus jugadors.
En el minut 10 l’equip visitant s’avança al marcador, 0-1. En el minut 15 i fruit d’una molt bona jugada d’en Joel per la banda que acaba amb un bon centre que en Max remata al fons de la xarxa, 1-1. En el minut 18 una altre bona jugada de l’equip visitant acaba amb un bon xut on l’Albert no pot fer res, 1-2. En el minut 20 es produeix una falta a la frontal que en Xavi executa magistralment per aconseguir fer pujar l’empat al marcador, 2-2.
En el minut 24 es repeteix la mateixa jugada que en el primer gol del Cercle, en Joel fa una molt bona jugada per la banda i centre cap el punt de penal on en Max molt ben col·locat avança el Cercle en el marcador, 3-2.
Finalitza la primera part amb aquests marcador.

La segona part comença amb el següent equip de sortida: Albert a la porteria, Pau Ferran i Jordi Mayoral en defensa, Joan Argemí, Max Camps i Alex Frexes al mig del camp i en Xavi Torres com a davanter.
En el minut 7 l’equip visitant atrapa una pilota al mig del camp i de fort punxerot sense cap tipus d’intenció la pilota es cola dins la porteria del Cercle, 3-3.
En el minut 21 l’equip visitant roba una pilota al mig del camp, com molts cops aquesta temporada ve d’una sacada des de l’àrea, i es planta davant del nostre porter que no pot fer res per aturar el bon xut creuat, 3-4.
I finalitza el partit amb aquests resultat que no fa justícia al que s’ha vist al camp doncs el Cercle es mereixia quelcom mes, amb l’equip al complert segur que hauríem tingut un resultat positiu.

Finalitza aquesta temporada amb aquests partit, es impressionant la progressió que hem vist amb els nanos, des de la primera volta, aixó ja comença a ser futbol, casi casi el mateix que varem veure aquests dissabte però a la nit.

Ja que es tracta de l’últim partit de la temporada espero comentaris de tots, entrenadors, afició, directiva, etc... per tancar aquests blog amb un bon resum d’aquests any, animeu-vos .... i l’any que bé A PRIMERA ...