Si voleu col.laborar en millorar la informació que oferim en el blog de l'equip, hi trobeu errors, teniu fotos interessants per publicar, etc.. si us plau envieu-ho tot a jcampst@gmail.com

Dissabte 20 de Setembre de 2008

diumenge, 19 d’abril del 2009

Lliga FCF - 2a Volta - Jornada 24

Cercle Sabadellès 1856 2 – E.F. Bonaire “A” 3

Partit disputat a les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856 el dissabte dia 18 d’abril a les 10 hores.
El Cercle s’enfrontava a priori amb un dels equips forts de la lliga, en concret el tercer classificat, però vistes les últimes actuacions d’aquests equip ens ho podíem esperar tot. L’equip visitant va presentar un equip amb fins a 6 jugadors del 99 que es van fer notar clarament al terreny de joc. El Cercle tenia una convocatòria de luxe a la que únicament faltava en Jordi Grau per lesió.
L’equip de sortida estava format per els següents jugadors: Albert Romero a la Porteria. Pau Ferran i Pau Aran a la defensa. Oriol Quero, Max Camps i Joel Cosp al mig del camp i a davant en Xavi Torres amb el característic 2-3-1 que tants bons resultats ens ha donat.
Comença la primera part i es veu un Cercle sense complexes i molt ben posat damunt del camp, en el minut 3 en Max recupera una pilota al mig del camp i li fa arribar a en Quero a la frontal de l’àrea, aquest fa un bon regat i connecta un xut creuat que el porter no pot desviar, aconseguint el primer gol del Cercle, 1-0.
En el minut 12 es produeix el primer canvi al Cercle, deixen el terreny de joc Joel, Pau Ferran i Xavi i entren Albert Raluy, Joan Argemí i Alex Frexes.
En el minut 13 i després d’alguns rebots dins l’àrea del Cercle un el nº 14 del Bonaire, el seu millor jugador, aconsegueix rematar de cap l’últim rebot fins al fons de la xarxa, i fa pujar l’empat al marcador, 1-1.
Al cap de dos minuts es fa una mica mes palesa la força de l’equip visitant, un xut des de la frontal de l’àrea es desviat per un dels defenses i s’introdueix dins la porteria sense que el nostre porter pugui fer res, 1-2.
En el minut 17 es produeixen dos nous canvis: Max Camps i Oriol Quero deixen el camp i entren en Lluís Giménez i en Marc Asturgó.
En el minut 18 i desprès d’una sacada des de la nostre àrea l’equip visitant recupera la pilota i es planta a la frontal i sense cap oposició marca el 1-3, aquest tipus de jugada es potser l’únic error que el Cercle va repetir varies durant aquesta primera part.
En el minut 22 es produeix el tercer canvi del cercle en aquesta primera part, deixen el terreny de joc en Pau Aran i en Joan Argemí i entren en Joan Llagués i en Jordi Mayoral.
Finalitza aquesta primera part amb el 1-3 al marcador, l’equip visitant ha tingut tres oportunitats i les ha materialitzat totes, el Cercle no ha disposat d’altres oportunitats clares però esta desenvolupant un bon partit.
Comença la segona part amb el següent equip de sortida: Albert Romero a la porteria. Oriol Quero, Max Camps i Pau Aran al mig del camp i en Xavi Torres com a davanter centre.
Durant els primers minuts no hi ha cap oportunitat per cap dels dos equips, però en el següent minut en Max recupera un rebot a la frontal i connecta un bon xut que el porter visitant no pot parar per fer pujar el 2-3 al marcador.
En el minut 15 es produeix un nou canvi al cercle, deixen el terreny de joc en Max i en Xavi i entren Joan Argemí i Pau Ferran.
En el minut 21 es produeix un nou canvi al cercle, deixen el terreny de joc Jordi Mayoral, Pau Aran i Joel Cosp i entren Lluís Giménez, Joan Llagués i Marc Asturgó.
En el minut 24 es produeix la jugada del partit, en Pau Aran fa un molt bon xut que el porter rebutja com pot, i en Quero arribant des de darrera remata al fons de la xarxa, però segons l’àrbitre ell mateix demana el fora de joc (es que al Cercle som així), i per tant s’anul·la el gol que podria haver significat l’empat merescut per el Cercle.
Finalitza el partit amb aquest resultat, un bon partit del Cercle que no ha vist recompensada la seva feina al marcador.